Sunday, January 19, 2020
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι εγκαταστάσεις του ΚΕΚ ΠΡΟΟΔΟΣ 21 βρίσκονται στο Ελληνικό, πολύ κοντά στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης (στον κόμβο του Praktiker). Εξυπηρετείται από 8 λεωφορειακές γραμμές. Το κτίριο αποτελείται από τρεις ορόφους, συνολικής επιφάνειας 1100 τ.μ και αύλιο χώρο 330 τ.μ., με 9 θέσεις στάθμευσης στην αποκλειστική χρήση του ΚΕΚ, είναι δε κλιματιζόμενο και διαθέτει σύστημα αυτόματης πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης.

Το σύνολο των χώρων είναι προσβάσιμο σε άτομα με ειδικές ανάγκες, υπάρχει ειδικό αναβατόριο στην εξωτερική σκάλα με άμεση πρόσβαση σε αυτό από τον δρόμο και ευρύχωρο ασανσέρ με λειτουργία σε όλους τους ορόφους, καθώς επίσης υπάρχει ειδική ράμπα εισόδου και χώρος στάθμευσης εσωτερικός και εξωτερικός έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν τον χώρο υποδοχής ΑμΕΑ και με αυτοκίνητο.

Το κτίριο διαθέτει 9 αίθουσες διδασκαλίας, οι οποίες έχουν ευελιξία και είναι δυνατόν να διαμορφωθούν, ανάλογα με το είδος της κατάρτισης και το προφίλ των καταρτιζομένων σε διάφορους τύπους: πχ σχολικού τύπου, τύπου Π, συμβουλίου, workshops κλπ.

Υπάρχουν επίσης 2 πιστοποιημένες αίθουσες πληροφορικής, πλήρως εξοπλισμένες, με 40 υπολογιστές (20 σε κάθε αίθουσα) και επιπλέον αίθουσα με 8 υπολογιστές για πρακτική εξάσκηση.

Όλοι οι υπολογιστές διαθέτουν ειδικό βοήθημα για άτομα με ειδικές ανάγκες.

   


 Βιβλιοθήκη-Αναγνωστήριο

Σε ανεξάρτητο χώρο βιβλιοθήκης - αναγνωστηρίου, συνολικής επιφάνειας 19 τ.μ., βρίσκονται πάνω από 400 τίτλοι βιβλίων καθώς και όλα τα τεύχη σημειώσεων που έχουν δοθεί κατά καιρούς στα πλαίσια υλοποιηθέντων προγραμμάτων κατάρτισης του ΚΕΚ. Όλα τα βιβλία και οι σημειώσεις που διατίθενται στη βιβλιοθήκη είναι καταχωρημένα ηλεκτρονικά και είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν καταρχήν εντός της Δομής, στο χώρο του αναγνωστηρίου, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα δανεισμού για μέγιστο χρονικό διάστημα μίας εβδομάδας. Το αναγνωστήριο μπορεί να εξυπηρετήσει 10 άτομα και λειτουργεί καθημερινά 09:00-17:00 και κατά τη διάρκεια υλοποίησης προγραμμάτων κατάρτισης, υποστηρίζεται δε διοικητικά από το διοικητικό προσωπικό του ΚΕΚ ΠΡΟΟΔΟΣ 21.

Μια σημαντική δραστηριότητα της βιβλιοθήκης - αναγνωστηρίου είναι το τμήμα αποδελτίωσης ημερήσιου και περιοδικού τύπου, στο οποίο τηρούνται αποκόμματα τύπου, κατηγοριοποιημένα ανά κλάδο οικονομικής δραστηριότητας, ευρετήριο των οποίων λειτουργεί και σε ηλεκτρονική μορφή. Το ΚΕΚ συνεργάζεται με την εταιρεία αποκομμάτων Ελληνικού & Ξένου Τύπου ΑΡΓΟΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, η οποία μας αποστέλλει συστηματικά αποκόμματα τύπου σχετικά με την επαγγελματική κατάρτιση, την απασχόληση / αγορά εργασίας, το management και τα Κοινοτικά Προγράμματα. Τα αποκόμματα είναι επίσης διαθέσιμα στους χρήστες της βιβλιοθήκης και του αναγνωστηρίου και αποτελούν σημαντική πηγή ενημέρωσης τόσο για το Τμήμα Σχεδιασμού Κατάρτισης, όσο και το Τμήμα Προώθησης Απασχόλησης. Πρέπει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη χρήση της βιβλιοθήκης-αναγνωστηρίου εκδηλώνουν οι εκπαιδευτές της Δομής. Σύντομα, θα εμπλουτισθεί με περισσότερους τίτλους (CD & DVD) και το ηλεκτρονικό τμήμα της βιβλιοθήκης.

Εξάλλου, ο χώρος διαθέτει δύο Η/Υ συνδεδεμένους στο Διαδίκτυο, με εγκατεστημένο το πρόγραμμα Copernic, το οποίο πραγματοποιεί δικτυακές αναζητήσεις, συμβουλευόμενο παράλληλα τις πλέον σημαντικές μηχανές αναζήτησης του Διαδικτύου, κατηγοριοποιημένες σε 7 κατηγορίες: The Web, Newsgroups, E-mail Addresses, Buy Books, Buy Hardware and Buy Software. Το πρόγραμμα χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο για αναζήτηση εξειδικευμένων τίτλων βιβλίων, από την κατηγορία Buy Books και ηλεκτρονική παραγγελία αυτών.

Τέλος, σημειώνεται ότι υπάρχει δυνατότητα χρήσης φωτοτυπικού πολυμηχανήματος, εντός της βιβλιοθήκης, καθώς και βιβλιοδετικού μηχανήματος.


 Internet Cafe

Ο χώρος ελεύθερης πρόσβασης στο Internet βρίσκεται στο δεύτερο όροφο της Δομής (σε ξεχωριστό χώρο εκτός των αιθουσών), δίπλα στο χώρο διαλείμματος και το κυλικείο, γι' αυτό και τον χαρακτηρίζουμε Internet Cafe.

Η επιφάνεια του χώρου είναι 7 τ.μ. ενώ η συνολική επιφάνεια του παράπλευρου χώρου διαλείμματος είναι 29 τ.μ.. Διαθέτει δύο Η/Υ συνδεδεμένους στο εκπαιδευτικό δίκτυο της Δομής, με ελεύθερη πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω σύνδεσης ADSL, με ταχύτητα 4Μbps.

Εξάλλου, δυνατότητα πρόσβασης στο Διαδίκτυο δίνεται και από το χώρο της βιβλιοθήκης-αναγνωστηρίου, με δύο Η/Υ, οι οποίοι χρησιμοποιούνται κατά προτεραιότητα από τους εκπαιδευτές, αλλά και από τους καταρτιζόμενους που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της βιβλιοθήκης.


  • Παιδαγωγικά Επαγγέλματα - Εκπαίδευση Εκπαιδευτών
  • Επαγγέλματα Διοίκησης & Οικονομίας
  • Επαγγέλματα Τουρισμού & Παροχής Υπηρεσιών
  • Επαγγέλματα Τεχνικά & Μεταφορών
  • Επαγγέλματα Πληροφορικής
  • Επαγγέλματα Αγροτικά
  • Επαγγέλματα Πολιτισμού & Αθλητισμού
  • Επαγγέλματα Υγείας-Πρόνοιας
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ


Τύπος Κωδικός Όροφος Εμβαδόν (τ.μ.) Δυναμικότητα Δυναμικότητα ΑΜΕΑ
Αίθουσα Διδασκαλίας Α1 1 40,45 25 13
Αίθουσα Πληροφορικής Α2 1 45,6 25 15
Αίθουσα Διδασκαλίας Α3 1 23 15 08
Αίθουσα Διδασκαλίας Α4 1 26,59 18 09
Αίθουσα Διδασκαλίας B1 2 46,75 25 16
Αίθουσα Διδασκαλίας B2 2 34,58 23 12
Αίθουσα Πληροφορικής B3 2 39 25 13
Αίθουσα Διδασκαλίας/ Πληροφορικής B4 2 27,12 18 09
Αίθουσα Διδασκαλίας Β5 2 35,78 24 12
Χώρος Συνοδευτικών και Υποστηρικτικών Υπηρεσιών ΣΥΥ 2 18,45 Χ
Χώρος Διοίκησης Δ1 1 9,3 Χώρος Διεύθυνσης
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΕΚ
Χώρος Διοίκησης Δ2 1 8,95 Χώρος Διεύθυνσης
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΕΚ
Χώρος Διοίκησης Δ3 1 26 Χώρος Γραμματείας
Χώρος Διοίκησης Δ4 1 22,15 Γραφείο Εκπαιδευτών / τριών
Χώρος Διοίκησης Δ5 1 18,75 Χώρος Διαχείρισης
Κεντρικό Σύστημα Δικτύου Η/Υ
Χώρος Διαλείμματος Στεγασμένος 0 105 130 65
Χώρος Διαλείμματος Στεγασμένος 1 30 37 18
Χώρος Διαλείμματος Προθάλαμος 1 22 27 14
Χώρος Διαλείμματος Διάδρομος 1 10 12 06
Χώρος Διαλείμματος Στεγασμένος 2 29 36 18
Χώρος Διαλείμματος Προθάλαμος 2 10 12 06
Χώρος Διαλείμματος Διάδρομος 2 18 22 11
Χώρος Διαλείμματος Μη στεγασμένος 0 220 275 137
Χώρος αρχείου προγραμμάτων Στεγασμένος 0 35 - -
  ΚΕΚ ΠΡΟΟΔΟΣ21
Αρχική
Προφίλ
Υπηρεσίες
 Εγκαταστάσεις
Επικοινωνία
Προγράμματα Κατάρτισης


Προγράμματα Επιχειρήσεων

  

 ©2014 Πρόοδος 21 Ε.Π.Ε. Τηλ.: +30 210 9946210 Οδός Πραξιτέλους 31, 167 77, Ελληνικό                                             powered by Omega Technology 2014
Copyright 2014 KEK ΠΡΟΟΔΟΣ21 powered by Omega Technology
air max pas cher nike air max pas cher air max pas cher nike air max pas cher air max pas cher nike air max pas cher air max pas cher nike air max pas cher air max pas cher nike air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max 90 pas cher nike air max pas cher air max pas cher nike tn pas cher nike air max pas cher nike tn nike tn pas cher tn pas cher louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher louboutin soldes air max pas cher air max pas cher nike air max pas cher doudoune moncler pas cher doudoune moncler barbour paris barbour paris pas cher hogan outlet hogan outlet online scarpe hogan outlet tiffany outlet tiffany outlet italia air jordan air jordan pas cher jordan pas cher air jordan site officiel